tisdag 24 augusti 2010

Politiker vägrade genomgå frivillig rotfyllning

Först sa han ja, men sedan ändrade han sig. Har han något att dölja, förre justitieminstern Rhgigoing Vghigoging, som av en reporter ombads genomgå en frivillig rotfyllning?

Rhgigoing Vghigoging har länge propagerat för frivillig tandvård och det var vid en intervju på förre justitieministerns kontor som ett reportageteam från TvFyrtio bad honom att genomgå en frivillig rotfyllning, enligt uppgift för att han "skulle få känna hur det kändes".

Först gick Rhgigoing Vghigoging med på att genomgå en rotfyllning men strax efteråt ändrade han sig, och tv-tittarna kunde se hur han tydligt blev nervös. "Nej, det här känns inte bra. Vi bryter här", sa förre justitieministern med pressad röst.

Frågor restes omedelbart på Facebook och i bloggar om huruvida Rhgigoing Vghigoging hade något att dölja. Men detta dementerade han senare under dagen i en intervju från sin bil.

- När jag förstod att de skulle hålla på och borra i tänderna så ville jag inte vara med längre. Det kändes integritetskränkande. Jag trodde man skulle använda sig av moderna metoder som till exempel att rotfylla armarna och liknande, sa förre justitieministern.




(Gå med i Facebook-gruppen för Livet i Malarien idag, så får du en notering varje gång något händer i detta spännande land)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar