måndag 10 maj 2010

Polis utredde snatterier - nu är han misstänkt för snatteri

Den malariska polisen skakas just nu av flera skandaler där poliser anklagas för olika brott. Det senaste fallet inträffade igår då en polisman på snatteriroteln ertappades med att snatta godis värt sju kronor i en livsmedelsaffär.

Detta skedde bara två dagar efter att en poliskommissarie som utreder cykelstölder greps på bar gärning när han färdades på en stulen cykel. Samma dag blev en trafikpolis stoppad för fortkörning och en ridande polis gripen misstänkt för hästbrott. Strax efteråt greps en polisinspektör på inbrottsroteln på bar gärning misstänkt för inbrott.

Då hade det bara gått två dagar sedan en poliskommissarie på stöldroteln greps misstänkt för stöld, och en skattepolis häktades för skattebrott. Dagen innan hade en polisinspektör på sedlighetsroteln gripits misstänkt för prostitution, och en polisassistent på våldsroteln anhållits misstänkt för misshandel.

Detta hände bara tre dagar efter att en polisman inom säkerhetspolisen greps misstänkt för spioneri, och en poliskommissarien på mordroteln anhölls misstänkt för mord.

Rättegången mot den snatterimisstänkte polisen börjar på onsdag.




(Gå med i Facebook-gruppen för Livet i Malarien idag, så får du en notering varje gång något händer i detta spännande land)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar