onsdag 13 februari 2013

Inredningsfirma drar tillbaka ihopfällbar mugg - "det skvimpar över"

Idén var så bra. Alla har väl gått omkring i stan och känt ett allt starkare behov av att.. Men finns det då någon mugg i närheten? Nej. Och även om det gör det så saknas ju så gott som alltid den där femkronan som fungerar som nyckel till det åtråvärda utrymmet.

Men nu var den genialiska lösningen nära. Åtminstone trodde den välkända inredningsfirman det, och köpte in 10 000 exemplar av den ihopfällbara muggen som man enkelt kan bära med sig i fickan. Den nya produkten togs emot med entusiasm av kunderna. En källa uppger att firman sålde 570 exemplar redan den första dagen.

Men efter bara några timmar kom den första reklamationen. Upprörda kunder stormade in i butiken och klagade högljutt på att muggen inte fungerade som utlovats.
- När jag fällde ihop muggen så skvimpade allt över. Det var hur äckligt som helst, berättar kunden Kenneth Krakow.

Idag på eftermiddagen förklarade en talesman för inredningsfirman att man slutar sälja produkten med omedelbar verkan. Firman köper också tillbaka de sålda muggarna.
- Vi bekostar dessutom kemtvätt av kläder som eventuellt tagit skada av muggens bristfälliga funktion, säger informationschefen Arne Hägerman.

(c) Anders Fahlman

hem: andersfahlman.wordpress.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar